20.9 C
Central Java
Selasa, 24 Mei, 2022

Buy now

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Kumpulan Parikan bulan Desember 2020

  • Tuku saos entuk sirup, santen klapa mambu suruh. Kadinsos tansah tinutup, yen ditakoni jawabe gak weruh.
  • Burung walet dipangan tikus, tuku kaos entuk wus bolong. Satu paket iku pirang bungkus, wong dana bansos kok ya dipotong.
  • Tuku rempeyek rasane cemplang, neng tengah prapatan ana ulane. Yen jeneng proyek kudu dile-lang, bareng jabatan dilelang ana apane.
  • Nandur kelor ning tengah sawah, tuku getuk nyang pasar Ngawen. Tahun wingi kontraktor wis bermasalah, tahu sesuk koq yo diwenegi gawean maneh.
  • Sambel kecap sayure kangkung, sego tumpah dicucuk pitik. Hasile tes usap bakale sedino ram-pung, amargo Blora saiki wis duwe alate dewe.
  • Mlampah ngangge sandal jepit, budal mergawe kok ora pamit. Sabendino ngitung duwit, pegawai Bank Jateng terpapar Covid.
  • Bong kuburan cino, wong nek sombong bakal ciloko. Bong kuburan mayit, wong nek sombong bakal kejepit.
  • Pilih ungker apa brownies. Pakai masker tetep manis.
  • Wedang bubuk tanpa gula. Jo sok ngantuk gelis tuwo.
  • Wajik kletik gulo jowo. Luwih becik sing prasojo.
  • Pak Camat nyambut gawe. Entuk undangan titip tonggo wae.
  • Sego pecel lawuhe tempe. Duwit ora nyekel pacar ora nduwe.
  • Godong salam godong sirih. Rasah salaman mending mulih.
  • Jangan bung ditambah pare. Dadi wong ojo angel kandanane.
  • Hirup udara dipantai carita, bintang di langit bulan di angkasa. Hidup ini sederhana, yang rumit itu pikiran kita.

Related Articles

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

spot_img
spot_img

Latest Articles